Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A Fiúk félnek

2009.05.09


Figyelték? A Fiúk már nagyon félnek. Az oszlatásokhoz, előállításokhoz, gyors elítélésekhez kezdünk hozzászokni. Mert a diktatúrát is meg lehet szokni. Ha elég gyávák vagyunk.
Az ünnepeket már elvették. Még nem adtak helyettük másikat, de ez már csak idő kérdése. Majd lesz kordonnapja, és gordonnapja, (a mutyizás országos ünnepe,) majd kötelező tojásellenes tüntetés, előbb utóbb betiltják a tojást, aztán a húsvétot is, esetleg a szép piros (vörös) tojás meggyalázása lesz a hímes tojás festése - büntetendő cselekmény.
Egyelőre csak szegény tojás lett veszélyes eszköz. Így húsvét táján jobb, ha kerülővel visszük haza a húsvéti tojást a piacról, ha közintézmény környékén lakunk. Mert akinél tojás van, az már megsérti a közrendet.
Na most akkor mi van a tyúkkal? Mert neki több is van, sőt naponta gyárt újabbakat, hiába kobozzák el tőle. Ez a tyúk nekem szerfölött gyanús! Sőt, a kacsa, liba, pulyka, és minden madár! Ezért kellett a baromfi-ágazatot hazavágni! Most gondolják meg, ezek csak tojnak, csak tojnak, pimaszul, megállás nélkül, folyamatosan biztosítják az utánpótlást a bűncselekmény potenciális elkövetőinek!
Le a szárnyasokkal! És éljenek a disznók! És a marhák! És a birkák!
És ismét vörös a vörös csillag. Tudják mitől? Az erőlködéstől.
A Fiúk félnek. Észrevették? Hitler félt, Mao félt, Szaddam félt, Ceausescu félt… Gyurcsány félt, Gordon fél… a rendőrök is félnek. És mi is félünk. Ez a legnagyobb baj.
Ez itt a Holt-tenger. És a feltámadás zálogát, Krisztust rég elfelejtette. Maradt a nyuszi. (Sok-sok nyuszi!) Szegény, szegény Petőfi!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.