Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Azt mondja a rádió

2009.05.10


Azt mondja a rádió, (a Kossuth, a közszolgálati), a hírekben:
Egy asszony a pekingi Madárfészeknek nevezett olimpiai stadion vécéjében hozta világra gyermekét, és ott sorsára hagyta.
Eddig rendben is volna, azaz dehogy, de hát ez a tényállás.
Ám a hír folytatódik (idézem):
" a kislányra néhány szurkoló talált rá, aki kitűnő egészségnek örvend."
Csodálkoznék is, ha valaki betegen menne ki szurkolni. Bár a mostani jegyárak mellett, lehet, nem hagyná veszni, amit kifizetett. De mitől is lenne rosszul egy paralimpiai szurkoló? Ritka eset, amikor a néző annyira felizgatja magát, hogy baja lesz belőle.
Alapesetben a szurkoló ott ül a lelátón, zabálja a szendvicset, hamburgert, chipset, issza a kóláját, sörét, ordít, tapsol, biztat, kiengedi a fáradt gőzt - ez a cél, nem? (Többek közt ezért ment oda.) Aztán, nyilván, néha a fáradt sört is ki kell engedni. És akkor szegény a toalettben egy éppen világra jött csecsemővel találkozik. Ajjaj! De meggyőződésem, hogy kiváló egészsége ettől sem fog alapjaiban megrendülni.Talán csak meglepődik, megbotránkozik, felháborodik, de ebbe még nem rokkant bele senki.
Nyilván segítséget hív, aztán fejcsóválva visszamegy a helyére és tovább anyázza a játékvezetőt. És az élet megy tovább, mintha mi sem történt volna. Azaz továbbra is kitűnő egészségnek örvend majd.

(Egyébként meg remélem, a gyermek is jól van!)

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.